Издаването на Dragon's Crown се отлага за 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

Японското гейм студио Vanillaware, сформирано от бивши служители на Atlus, участвали в разработката на Princess Crown, обявиха, че тяхната нова игра – 2D мултиплеър ролевият beat 'em up Dragon's Crown, ще бъде издаден от Atlus, а не от UTV Ignition, и няма да излезе през 2012 г., както се очакваше до скоро.

Считана за духовен наследник на Princess Crown, Dragon's Crown ще излезе в две версии – за PlayStation 3 и PS Vita по някое време през 2013 г. и вече има за продуценти ключови фигури от вътрешно производствения отдел на Atlus, в това число неколцина, работили по сериите Persona.

Играта ще въвлече феновете на жанра във фантастично приключение, включващо оцеляването в сложни лабиринти, плячкосването на търсене на съкровища и намирането на възжеланата Корона на Дракона. Играта ще включва шест класа герои, а именно Fighter, Amazon, Elf, Sorceress, Wizard и Dwarf.

Четирима играчи ще могат да играят едновременно в мрежа чрез PlayStation Network, а ако някой от тях загине, друг ще има възможността да отнесе и продаде костите му на специално място, връщайки героя му в играта под формата на AI-контролиран персонаж.

Двете версии на Dragon's Crown ще са напълно идентични, а геймплей архивите ще са съвместими и с PS3, и с Vita. 

Сподели.