Skullgirls излиза за Xbox 360 и PS3 на 11 април

Pinterest LinkedIn +

Ръчно рисуваният в стил Dark Deco 2D файтър на независимото студио Reverge Labs, Skullgirls, разработван в сътрудничество с турнирния шампион Mike “Mike Z” Zaimont, ще излезе за Xbox 360 и PlayStation 3 в дигиталните платформи на Microsoft и Sony на 11 април и ще струва $14.99.

Създателите на Skullgirls претендират за авторството на рекорда за най-голям брой анимационни кадри на персонаж (общо осем за начало, а именно Filia, Cerebella, Peacock, Parasoul, Ms. Fortune, Painwheel, Valentine и Double), и са произвели игра, която въпреки digital-only формата си, ще включва традиционните за заглавие с физическа дистрибуция онлайн мултиплеър, тренировъчни режими и др.

Подозрителните към заглавието ще могат да придобият добра представа за него преди да го закупят от безплатното демо, което ще излезе в PSN и XBLA едновременно с пълната версия. То ще позволи на играчите да се въплътят в две от Skull момичетата (Filia и Cerbella), с които да се противопоставят срещу трима AI персонажа в съкратена версия на аркадния режим на играта или да влязат в PvP битка, но само в локален мултиплеър.

Reverge Labs обещават на потребителите последващи рилийза на играта ъпдейти с нови персонажи, не всички от които ще са от нежния (колкото и неподходящо да звучи това определение в случая, предвид природата на Skullgirls) пол.


Сподели.