Tekken Tag Tournament 2 излиза за Xbox 360 и PS3 през септември

Pinterest LinkedIn +

Конзолната версия на издадената през септември 2011 г. за японските аркадни машини десета игра от сериите Tekken ще излезе в Северна Америка и Европа през септември 2012 г., обявиха Namco Bandai – производители и издатели на поредицата.

Xbox 360 и PS3 версиите на Tekken Tag Tournament, базирани на издадения през март 2012 г. ъпдейт за аркадната игра, наречен Unlimited, ще включват няколко допълнителни персонажа към 44-те, налични в оригинала. Общият им брой ще надхвърля 50, а пълният списък с имената им ще бъде оповестен скоро.

Засега се знае, че в него ще фигурират Combot и Crow, като за последният не е сигурно, че ще бъде игрален персонаж (така например Violet със сигурност няма да е игрален персонаж). И двамата са предвидени за новия режим Fight Lab, чрез който новаците в играта ще могат да усвоят основните бойни техники, а напредналите да доусъвършенстват уменията си, биейки се срещу програмиран според индивидуалните им нужди бот.

Подобно на Tekken Tag Tournament, геймплеят на ТТТ2 не е базиран на сюжетно повествование – играта има за цел основно да забавлява, давайки възможност на феновете на файтинг жанра да придобият умения в специфичната "таг" механика, при която се бият с повече от един персонаж, изпълнявайки комбинирани движения и комбо атаки (Tag Assaults).

Сподели.