Иван Иванов-Vanski изгрява с дебютния си сингъл "Непознат"

Pinterest LinkedIn +

В ролята на "непознатия" е Иван Иванов-Vanski, който едва на 18 години вече има сериозни музикални постижения зад гърба си. През 2011 г. печели правото да представя страната ни на "Детската Евровизия" в Ереван, Армения, и се класира на 8-мо място. Младият изпълнител участва в телевизионните предавания "Големите надежди" и "Гласът на България" (сезон 4), а през 2012 г. Адам Ламбърт забелязва безспорния му талант и споделя негово изпълнение в профила си в Twitter.

"Непознат" е първият самостоятелен сингъл на Vanski, който е част от продуцентския лейбъл на Любо Киров "My Sound Universe". Музиката и аранжиментът на парчето са на Боян Христов, а текстът е дело на Боян Христов, Михаела Филева и Vanski.

"Песента на Vanski е много специален проект, защото това е поп музика от ново поколение. За мен е изключително важна каузата да подкрепям и продуцирам млади изпълнители", признава Любо Киров.

Видеото към песента е режисирано от Люси Иларионов. Снимачният процес продължава 14 часа, за които екипът сменя 5 локации. Партньорката на Vanski  в клипа е чаровната актриса Лина Роскин.

"Винаги съм искал да се занимавам точно с този стил музика. Всеки млад изпълнител си има свой любим певец и все още ми е трудно да повярвам, че именно моят любим изпълнител Любо Киров ми дава шанс да тръгна в посоката, която съм избрал. Радвам се, че успяхме да създадем заедно един смислен проект. Участието ми в написването на текста, както и безценната подкрепа на Михаела Филева и Боян Христов правят парчето още по-специално за мен", разказва Vanski.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.