Юлия от "Тату" влиза в политиката

Pinterest LinkedIn +

Бившата солистка на руската група "Тату" Юлия Волкова влиза в политиката. От името на "Единна Русия" тя ще подбира партийни кандидати за изборита за Държавната дума, съобщава информационната агенция ТАСС.

Първичните избори ще се проведат в цяла Русия от 24 до 30 май. Изборите за Държавната дума ще се проведат през септември тази година.

В интервю за вестник "Московски комсомолец" концертният директор на певицата Екатерина Дорош коментира решението на Юлия да влезе в политиката и го определи като странно. "Нямам представа защо е взела това решение. За мен е изненада. Тя не се консултира с мен и не ме предупреди. Разбрах за това от новините" - казва Дорош. Тя се обадила на певицата, за да обсъдят въпроса, но Юлия й е казала, че няма да дава обяснения за постъпката си. 

През 2020 г. Юлия Волкова вдигна завесата около раздялата с колежката й Лена Катина. Групата се разпадна през 2009 г., но през 2013 г. Катина и Волкова изнесоха няколко съвместни концерта, а през 2014 г. певиците се представиха заедно преди церемонията по откриването на зимните олимпийски игри в Сочи. Именно след това участие певиците са били засипани от обаждания, оферти, покани за концерти, на които двете не можели да откликват и се отказали от по-нататъшни съвместни участия.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.