Историята на Пеги Картър от Captain America: The First Avenger продължава в сериал

Pinterest LinkedIn +

Новият spin-off сериал на The Avengers (Отмъстителите) - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. - предстои да направи своята премиера след броени дни (24 септември 2013 г.), a вече се заговори и за друга ТВ поредица в плановете на студиото.

Любимата на Стив Роджърс (Крис Еванс) от Captain America: The First Avenger (Капитан Америка: Първият отмъстител) - Пеги Картър - вероятно ще е главна героиня в нова телевизионна поредица, която ще бъде като предистория на Agents of S.H.I.E.L.D.

Според Deadline продукцията е все още в ранен етап и се търси сценарист, който да напише пилотния епизод. Ако всичко върви по план, е напълно възможно Агент Картър да дебютира на малкия екран още през есента на 2014 г.

Изиграна от Хейли Атуел (Hayley Atwell), героинята лесно стана любимка на киноманите и се стигна дотам, че Marvel засне one-shot филм (късометражен), който се фокусира изцяло върху нея.

Agent Carter, както е заглавието му, ще излезе с bluray версията на Iron Man 3 (Железният човек 3) на 24 септември 2013 г.

Сподели.