"Истината за нас" няма да е вулгарно шоу, жена ще е водеща

Pinterest LinkedIn +

"Истината за нас" няма да е вулгарно предаване - това обещание даде продуцентът на новото реалити шоу по Нова телевизия, Ники Николов.

Макар да не отрече, че "съдържанието на предаването се определя от участниците в него", той бе категоричен, че то няма да се превърне във фарс, както се случи с последния сезон на Големия брат - Big Brother Family, който бе анонсиран като позитивен формат, но реалността и обещанията се разминаха за броени дни. 

 
"Пред детектора на лъжата на нито един човек няма да бъде зададен въпрос, който не желае", категоричен бе Николов пред "24 часа", давайки да се разбере, че сравненията не само с Big Brother, но и със скандалното "Цената на истината" не са уместни. 
 
И като стана дума за последното, вече е ясно, че водещ на "Истината за нас" няма да е Витомир Саръиванов, който се спрягаше като фаворит за тази роля в медийното пространство, тъй като продуцентите са решили да заложат на... жена. 
 

Вито пострада не само заради амплоато от "Цената на истината", но и заради собствените си похождения...
 
Коя ще е тя обаче, за момента знаят само създателите на формата и Нова телевизия, които не желаят да обявят името прекалено рано.
Сподели.