Истината за Чарли Шийн? Само в новата книга на продуцента на Two and a Half Men Чък Лори

Pinterest LinkedIn +

Мислите си, че с уволнението на Чарли Шийн (Charlie Sheen) от "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men), конфликтът му със създателя и продуцент на шоуто - Чък Лори (Chuck Lorre), е приключил? Помислете пак.

Бившият работодател на актьора разкри пред медиите, че е съсредоточил усилия върху написването на книга, в която ще разкрие "цялата истина за отношенията между тях".

Той конкретизира, че безбройните нападки на звездата във времето преди скандала са го засегнали лично и именно поради тази причина, ще опише какво точно се е случило между двамата, за да се стигне до днешната ситуация.

Лори признава, че се е чувствал като "участник в реалити шоу и част от него е умряла завинаги" по време на сблъсъка с Чарли, който описва като "датиращ от дълги месеци". Любопитно е обаче, че и самият Шийн още веднага след прекратяването на отношенията му с Warner Bros. и CBS заяви, че ще публикува книга, в която да изложи "собствената си версия за нещата".

Е, "Двама мъже и половина" може и вече да е с Аштън Кътчър (Ashton Kutcher), но това не значи, че отново няма да се насладим на истинско шоу с главни действащи лица Чарли Шийн и Чък Лори... и то дори извън снимачната площадка. Очакваме го с интерес.


Сподели.