Скандален репортаж на Нова ТВ вбеси Сталоун, заплаши да провали снимките на The Expendables 2

Pinterest LinkedIn +

Малко очакван скандал се развихри у нас броени дни след старта на снимките на холивудската продукция The Expendables 2. Голямата звезда - изпълнителният продуцент Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), който ще изиграе и една от главните роли във филма, е бесен от неправомерни действия на снимачната площадка.

Причината - заснет с мобилен телефон видео материал от екип на Нова телевизия, излъчен по-късно в емисията новини "Календар" като ексклузивен репортаж. Реакцията на шефа на "Ню Бояна Филм" Дейвид Варод бе светкавична.

В официално писмо до медиите, той обяви, че ще предприеме законови мерки срещу Нова ТВ за "накърняване доброто име и положителния професионален имидж на студиото".

Варод е категоричен, че извършените от Нова телевизия действия са абсолютно незаконни, тъй като журналистите са заснели кадрите, без да притежават правата за това, като дори не са поискали и предварително разрешение.

Самият Силвестър Сталоун е бил шокиран от случилото се, като даже е заплашил да спре реализацията на The Expendables 2 у нас. Тепърва очакваме развитието на скандала, но според официалното съобщение на Дейвид Варод, адвокатите му вече са се заели с казуса.


Сподели.