Инженерка е "Мис Естествен бюст 2010", Преслава с приза при звездите

Pinterest LinkedIn +

24-годишна инженерка е носителка на най-красивия естествен бюст в България.

Това отсъдиха VIP персоните от журито на конкурса. Чернокосата красавица Хриси Узунова впечатли абсолютно всички, присъствали на еротичното шоу във виден столичен клуб, където се състезаваше за титлата заедно с още 9 горещи дами.


С просто око е видно, че журито не понадлежи на корупция...

Купонът премина изцяло под мотото "не" на силикона, а в трите тура претендентките се разходиха с прозрачни роклички, бански костюми и за финал - с мокри фланелки, поляти обилно с шампанско от водещата Елена Станулова.

В крайна сметка, всички в журито се обединиха в мнението, че най-прелестният бюст е именно на Хриси, която не скри и тайната на впечатляващите си пропорции - 92 сантиметра гръдна обиколка при 182 см. височина. "Плуване, йога и много любов", свенливо разкри тя.


Хриси може да се състезава и в категорията за най-дълги крака...

При популярните личности конкуренция така или иначе не се очакваше - призът отиде при фолк дивата Преслава, която дублира постижението си от миналата година. Наградата пък бе не по-малко атрактивна - позлатена статуетка, представляваща... дамски бюст върху римска колона. На печелившите честито, другите да се пробват пак догодина...

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.