"In My Feelings" – новият хит на Дрейк с предизвикателство в Инстаграм

Pinterest LinkedIn +

Песента на Дрейк "In My Feelings" дебютира под номер 1 в класацията "Hot 100" на "Билборд", а успехът беше съпроводен и от прецедент в социалните мрежи, където нашумя денс предизвикателство към феновете на парчето.

Само за няколко седмици популярният хаштаг в Инстаграм #InMyFeelingsChallenge събра над половин милион поста от фенове на предизвикателството. Стартът му беше даден от нашумелия американски комик Шаги, известен със забавните си скечове, които записва по улиците на Ню Йорк и публикува в интернет под заглавието "The Shiggy Show". На 
29 юни Шаги сподели в профила си (с 1,9 милиона последователи) видео с танцувални движения в синхрон с песента, а фенове по целия свят се вдъхновиха и създадоха безброй свои интерпретации на танца.

В предизвикателството се включиха и много световноизвестни звезди като Уил Смит, Сиара, DJ Khaled и самият Дрейк. Вижте го!


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.