Риана и Дрейк загърбиха приятелството си

Pinterest LinkedIn +

Риана разкри, че вече не поддържа никакви отношения с Дрейк. 

През 2016 г. по време на Видео-музикалните награди на MTV изпълнителят се изказа изключително ласкаво за барбадоската красавица, докато ù поднасяше специалната награда на вечерта – Награда за музикален клип на MTV Авангард на името на Майкъл Джексън (Video Vanguard Award).

"Влюбен съм в нея, откакто бях на 22. Тя е един от най-добрите ми приятели в целия свят. През целия ми съзнателен живот съм си падал по нея, въпреки че е по-малка от мен. Тя е жива легенда в нашата индустрия", каза тогава Дрейк.

Към днешна дата 30-годишната изпълнителка признава в интервю за списание "Vogue", че се е почувствала неудобно от тези думи и приятелството ù с певеца е приключило.

"Времето, в което го чаках да свърши речта си, беше може би най-смущаващата за мен част. Не харесвам да ми правят твърде много комплименти. Вече не сме приятели, но не сме и врагове".


Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.