Нито гола, нито облечена: Просто Риана!

Pinterest LinkedIn +

Фестивалът "Коачела" не спира да ни радва с новини и картинки, което не е чудно, като се има предвид, че всяка пролет събитието се превръща в сборен пункт на най-големите звезди от световната музикална сцена.

Този път прожекторите са насочени към Риана. Тя зарадва милионите си последователи в Инстаграм със снимки на оригиналния тоалет, който беше избрала за събитието. Нестандартната дреха, която недоброжелатели биха оприличили на чувал, или в най-добрия случай на огромен шал с цвят на зебло, покрива голяма част от перфектното тяло на певицата, но далеч не прикрива всичко.
Риана на Коачела 2018

Все пак провокацията ù отива, нали?

Естествено, звездата от Барбадос не мина с един тоалет за фестивалния уикенд, но в определени моменти аксесоарите привличаха цялото внимание на публиката около сцените. Особено любопитна се оказа една огромна гривна от розово злато, която 30-годишната певица комбинира с впечатляваща маска на "Гучи", видя "Daily Mail". 

Риана на Коачела 2018


Риана беше засечена и на концерта на Бионсе, който сам по себе си провокира много коментари и възторжени отзиви.

По време на фестивала Риана представи и колекцията си за "Пума".
Спортна колекция на Риана

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.