Идея за забавление на следващото ви парти? Lip Sync Battle (Видео)

Pinterest LinkedIn +

И вие ли предпочитате домашни партита, на които можете да си говорите с приятели, да приготвяте сами напитките си и да се вселите по всевъзможни начини? Малко неща са по-забавни от колективни игри, поставящи компанията в комични и неловки ситуации. Ако търсите вдъхновение за нова игра, с която да забавлявате себе си и приятелите си, имаме предложение за вас. The Tonight Show с Джими Фалън от няколко години насам ни разсмива до сълзи с предизвикателството си Lip Sync Battle. В продължение на няколко минути водещият и гостите му, винаги известни личности, се редуват да представят по две известни песни. Само движейки устните си, участниците трябва по най-добър начин да пресъздадат сценичното поведение на истинските изпълнители на парчетата. Ако не ви се струва достатъчно забавно, вижте едно от най-новите предизвикателства в The Tonight Show – между Джими Фалън и Сет Роген (Seth Rogen).

И вие ли предпочитате домашни партита, на които можете да си говорите с приятели, да приготвяте сами напитките си и да се вселите по всевъзможни начини?

Малко неща са по-забавни от колективни игри, поставящи компанията в комични и неловки ситуации. Ако търсите вдъхновение за нова игра, с която да забавлявате себе си и приятелите си, имаме предложение за вас.

The Tonight Show с Джими Фалън от няколко години насам ни разсмива до сълзи с предизвикателството си Lip Sync Battle. В продължение на няколко минути водещият и гостите му, винаги известни личности, се редуват да представят по две известни песни. Само движейки устните си, участниците трябва по най-добър начин да пресъздадат сценичното поведение на истинските изпълнители на парчетата.

Ако не ви се струва достатъчно забавно, вижте едно от най-новите предизвикателства в The Tonight Show – между Джими Фалън и Сет Роген (Seth Rogen).


Сподели.