Явор Бахаров влиза в затвора

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Явор Бахаров влиза зад решетките за една година. Той получи ефективна присъда за това, че в началото натази година бе заловен да шофира пиян и дрогиран в Банско. 

Младият актьор е бил спрян от полицаи, които забелязали, че автомобилът на Бахаров се движи неадекватно по пътното платно със свалени прозорци и силна музика. След няколко поредни отлагания на делото на дълго заседание съдът в Разлог е решил, че Бахаров трябва да изтърпи ефективно наказание при лек режим.

Освен че влиза в затвора, звездата от "Тилт" остава без шофьорска книжка за година и половина и ще трябва да заплати глоба в размер на 500 лева. Въпреки че при инцидента няма пострадали, законът се прилага с голяма строгост заради факта, че това не е първото провинение на Бахаров зад волана.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Благоевград в 15-дневен срок.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.