И вие ли не можете да избягате от манията по Prison Break? (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Поредната причина да сме фенове на Comic-Con 2016 се материализира в кратък откъс от събитията, на които ще станем свидетели в новия сезон на Prison Break. Екранните братя Уентуърт Милър и Доминик Пърсел, придружени от колегите си Сара Уейн Келис и Робърт Непър, присъстваха лично на събитието Fox Action Showcase в рамките на Comic-Con. Новият сезон няма да се появи преди 2017 г., но междувременно можем да се радваме на малкото, разкрито от екипа, и да се надяваме на още. Действието в предстоящите епизоди се развива 8 години след събитията от края на последния сезон.

Поредната причина да сме фенове на Comic-Con 2016 се материализира в кратък откъс от събитията, на които ще станем свидетели в новия сезон на Prison Break.

Екранните братя Уентуърт Милър и Доминик Пърсел, придружени от колегите си Сара Уейн Келис и Робърт Непър, присъстваха лично на събитието Fox Action Showcase в рамките на Comic-Con. 

Новият сезон няма да се появи преди 2017 г., но междувременно можем да се радваме на малкото, разкрито от екипа, и да се надяваме на още.

Действието в предстоящите епизоди се развива 8 години след събитията от края на последния сезон.


Сподели.