Майкъл Скофийлд е жив, Prison Break се завръща с нов сезон (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Последния път, когато гледахме Prison Break преди седем години, Майкъл Скофийлд беше успял да избяга от два строго охранявани затвора, оцеля в международно преследване и разкри правителствена организация. И също умря от токов удар, опитвайки се да спаси майката на детето си.

Днес обаче се оказва, че Майкъл всъщност си е жив и здрав, но е в марокански затвор и отново се нуждае от спасение. В двеминутния официален трейлър на новия сезон, който ще е едва десет епизода, брат му Линкълн събира старата тайфа от Фокс Ривър – T-Bag, Сукре и C-Note.

През 2013 г. Уентуърт Милър разкри, че е гей, след като получи покана да присъства като специален гост на филмов фестивал в Санкт Петербург. Тогава той обяви:

"Като човек, който в миналото с удоволствие е посещавал Русия, а освен това и претендиращ, че има руски корени, бих бил щастлив да приема поканата. Но тъй като съм гей, ще трябва да откажа".

Повод за смелото му изказване станаха нашумели по онова време прояви, свързани с твърдата антигей политика, провеждана от Русия.


Сподели.