И рок звездата Jeff Scott Soto на Spirit of Burgas 2011

Pinterest LinkedIn +

Още едно важно рок име влиза в централната схема на Spirit of Burgas 2011! На 13 август (събота) шоуто на основната сцена ще бъде открито от Джеф Скот Сото (Jeff Scott Soto) - популярния артист, събрал в музиката си влияния от soul, pop, rock, blues и r&b, който е доказано име на сцената повече от 20 години.

Започва кариерата си като вокалист на шведския китарен виртуоз Yngwie J. Malmsteen и продължава като фронтмен на много легендарни групи, между които и Journey, Talisman, Soul SirkUS и Trans-Siberian Orchestra.

И въпреки участието си в тези банди, четирите соло албума и две концертни DVD-та, като че ли най-голяма популярност му носи участието в саундтрака на рок шедьовъра на Марк Уолбърг (Mark Wahlberg) - филма Rock Star. Там Jeff Scott Soto дава гласа си на централната фигура в лентата - вокалиста на групата Steel Dragon.

Същият този уникален и неповторим глас феновете могат да очакват и на Централния плаж на Бургас, където за поредна година ще се намира основната фестивална сцена.

Въпреки турнетата по всички континенти, от няколко години Jeff Scott Soto прекарва много време именно в Бургас, така че съвсем логично с него на сцената ще излязат музикантите от най-популярната местна група - G.R.A.S.

Билети за фестивала:

1-дневен билет: 50лв.
3-дневен билет: 120лв.

На входа в дните на фестивала:

1-дневен билет: 60лв.
3-дневен билет: 140лв.


Сподели.