И Nicki Minaj се съблече за 18+ Instagram кадър

Pinterest LinkedIn +

След Риана и Lady Gaga в надпреварата за най-провокативна "сурова" гола фотография се включва и Nicki Minaj, при това толкова ударно, че конкурентките й ще трябва доста да се постараят, за да постигнат сходен "уау" ефект!

На своята първа подобна снимка 30-годишната хип-хоп дива наподобява русалка, която току-що е изляза от водата, но вместо с черупки от миди е прикрила ареолите на гърдите си с разпуснатата си дълга права черна коса.

Изключително пищният й бюст обаче е достатъчно атрактивен и без да е 100% разкрит, а сластно присвитите като за целувка устни на темпераментната певица подсилват сексуалното послание в максимална степен.

Единственото описание към снимката, публикувана от Nicki в официалната й страница в Instagram на 8 август 2013 г., е символ, изобразяващ юмрук по начин, който може да бъде интерпретиран единствено като кроше.
Именно такова е и въздействието, което причинява Nicki Minaj всеки път, когато изкара ново видео. Най-скорошните примери за това са колаборацията й със Ciara I'm Out, в чието видео неправдоподобните й задни части постоянно търсят камерата, и последният клип към парче, в което е основен изпълнител – High School  (с Lil Wayne).

Сподели.