И Елена Ромеле си тръгна от Big Brother

Pinterest LinkedIn +

39-годишната софиянка Елена Ромеле загуби в надпреварата за 200 хиляди лева и стана поредният участник, изгонен от къщата на ТВ шоуто Big Brother.

Елена изгуби в битката за гласове, след като събра 76% неодобрение срещу 24-те процента в ущърб на своята пряка конкурентка - едрогърдата дупнишка мома Даниела Димитрова.

След като напусна шоуто и по време на ексклузивното интервю с водещия Ники Кънчев, стана ясно, че Ромеле е влизала в сливенския женски затвор и то на два пъти, за по няколко месеца.

Според думите на самата Ромеле, присъдата е била поставена заради "...измама за двадесет лева." Стана ясно и че в болницата на затвора се е родила нейната дъщеря, която Елена определи като "...най-важното нещо в живота ми."

Софиянката беше единственият от останалите участници в къщата на Big Brother, който неприкрито заявяваше, че е там единствено заради наградата от 200 000 лв. 

Според водещия Ники Кънчев, Ромеле нямаше да получи наградата дори да беше я спечелила, заради регламента на шоуто, който не разрешава на осъждани да получат парите. Елена контрира, че от деянието й са изминали много години, има давност и че в свидетелството й за съдимост вече пише "неосъждана".

Сподели.