Twisted Individual и MC Biggie идват в България за ЧРД парти на HMSU

Pinterest LinkedIn +

На 21 януари българската формация за дръмендбейс музика HMSU ще отбележи с мащабно парти своя 7-ми рожден ден. Негови хедлайнери ще бъдат две от най-известните имена на британската дръмендбейс сцена - Twisted Individual и MC Biggie.

Билети и електронни билети (e-tickets) за събитието ще бъдат пуснати в предварителна продажба на 12 или 13 декември чрез Ticketstream Bg. Ограничено количество от тях ще се продават на специална цена.


Twisted Individual  [ Grid / Zombie // UK ]

Twisted Individual е носител за 2003 година на престижните дръмендбейс награди Accelerated Culture за Най-добър продуцент и Най-добро парче. Стилът му представлява смесица от jump-up бийтове и wobba бас линии. Негови тракове неизменно присъстват в плейлистите на най-големите дръмендбейс партита.

MC Biggie [ Grid / Zombie // UK ]

Biggie е един от най-обещаващите МС таланти на Острова. Като артист, наистина разбиращ от своята професия, той умело балансира лириките си спрямо музиката, която в много от колаборациите, в които участва, е именно на Twisted Individual. Два техни съвместни трака могат да бъдат прослушани легално ТУК.

Сподели.