Група Те с първо по рода си за България DVD с unplugged концерт

Pinterest LinkedIn +

На българския музикален пазар вече се тиражира първото по рода си за България DVD с unplugged концерт на българска група. Включените в него десет песни са от състоялия се в навечерието на Коледа 2004 г. акустичен концерт на група Те.

Музикантите от група ТЕ представиха изданието си с промоция в столичното заведение Sugar, на която присъстваха около 200 отбрани гости, сред които изпълнителите Нина Николина, Руши Виденлиев, Мария Илиева, Камелия Тодорова, Васил Найденов, актрисата Катерина Евро, музикантите от групите БТР, Сафо, Кафе и др.

“Това е албум за меломани, хитовете на групата са изпълнени с много ново музикално звучене и сценична импровизация, което само по себе си е неповторимо изживяване”, казва фронтменът на групата Любо. Той допълва, че би искал публиката да придобие по-истинска представа за групата и това е нещото, което DVD-то реално предлага. Като бонус в него са включени четири видеоклипа.

DVD-то с концерта на група Те вече е на българския музикален пазар с цена от 16 лв. То се издава от група Те и телевизия ММ.

Сподели.