Даниела напусна къщата на Big Brother. Вотът става положителен

Pinterest LinkedIn +

24-годишната благоевградчанка Даниела Димитрова е последният изгонен участник във втория сезон на ТВ риалити шоуто Big Brother. С неодобрението на 71% от гласувалите зрители тя напусна Къщата-с-камерите, осигурявайки място сред финалистите на другия номиниран - италианецът Леонардо Бианки (31).

Останалите петима реални претенденти за наградата от 200 000 лв. са Звезделин Минчев, или Вего (40), Иван Найденов (35), Мирослав Атанасов (25), Ирена Василева (35) и Стефан Кемалов, или бат Сали (28). След като близо 3 месеца телевизионните зрители гласуваха чрез sms за изгонването на даден участник от шоуто, в оставащите до края му 6 дни те ще могат да гласуват за оставането в къщата на своя фаворит. Последен от нея на 19 декември ще си тръгне вторият победител от българската версия на хитовото риалити, комуто по регламент се полага гореспоменатата награда.

"Радвам се, че вече не съм там, защото постепенно като че ли обстановката започна да се нажежава. Стана много подтискаща. Колкото повече наближава финалът, толкова по-изнервени стават участниците и беше някакъв абсурд", каза за Нова телевизия "освободената" Даниела, която беше част от ежедневието на хиляди българи в продължение на 34 дни. 

"Вътре определено бях себе си и може би това не се хареса на другите участници", допълни тя и посочи двамата финалисти Иван и Леонардо като хората, които е почувствала като свои приятели.

Сподели.