Humble Weekly стартира с pay-what-you-want кампания за Bastion

Pinterest LinkedIn +

След 21 компилации, които генерираха сума, надхвърляща $33 млн. (няколко от компилациите събраха по над $1 млн. всяка), Humble Bundle стартира нова, ежеседмична кампания само с по едно заглавие, което ще може да бъде закупено на цена, предложена от потребителите.

Минималната сума отново е $1, а надхвърлянето на определени стойности носи бонуси под формата на безплатен саундтрак, арт пакети, рингтонове и др.

Първата игра, достъпна за потребителите на Humble Bundle със Steam акаунт, е Bastion – едно от най-успешните инди заглавия на 2011 г. Ролевата игра на американското студио Supergiant Games излезе най-напред само за Xbox 360, а след това за PC (digital-only и като Chrome приложение), Mac и iOS, като регистрира половин милион продадени копия още преди края на 2011 г. и MetaScore от 86/100.

През тази седмица всеки, който все още не притежава копие от Bastion, може да се сдобие с DRM-free версия на играта само срещу $1.

Ако пък вече са фенове на The Kid и искат да подкрепят не само бъдещите проекти на Supergiant Games, но и благотворителните инициативи, които се субсидират от Humble Weekly, инвестирайки $25 потребителите ще получат и кърпа като тази на главния герой плюс CD със саундтрака към играта.

Сподели.