Полезни съвети за Android - синхронизирай смартфон с PC

Pinterest LinkedIn +

Към днешна дата в интернет магазина за мобилни приложения Google Play има над 800 000 приложения за операционна система Android.

Тези от нас, които обичат да експериментират със смартфоните си в търсене на нещо ново и интересно, редовно инсталират десетки приложения всеки ден. Не всички се оказват това, което очакваме, но понякога биваме приятно изненадани от конкретен app или игра. Някои дори си намират постоянно място в телефоните ни и ни служат всеки ден.

Добрите хора от Google работят непрекъснато, за да направят магазина си максимално удобен за работа през мобилния телефон или таблет. Има още един начин да разглеждате, търсите и инсталирате приложения и игри - може да правите всичко това директно през мобилния си браузер!

Единственото, което е нужно, е да посетите страницата на магазина: play.google.com и да въведете своите username и парола за главния Google профил, който сте активирали на вашия смартфон. Ако вече ползвате някой от продуктите на Google като Gmail или Google+ през вашия браузер, последната стъпка няма да ви е необходима.

Уеб версията на Google Play ви предлага много повече екранно пространство, където да търсите нови приложения и игри. Може да филтрирате по различни категории, да прегледате какво свалят другите потребители или да се доверите на препоръките на Google.

 

От тук можете и да инсталирате безжично което и да е приложение или игра на вашия смартфон, дори той да не е до вас в момента. Потърсете бутона "Инсталиране". В случай че използвате конкретния си Google профил на няколко телефона, ще имате възможност да изберете на кое точно устройство искате приложението да бъде инсталирано. След което натиснете финално "Инсталиране" и готово.

В случай че устройството ви е изключено или няма връзка с интернет, приложението ще бъде инсталирано в момента, в който тези условия се изпълнят. Чрез уеб версията на Google play можете също да споделяте, коментирате и оценявате любимите си приложения както през мобилния телефон.

Изпробвай тази функционалност още сега:

Инсталирай Avtora на своя Android>> - За да научаваш топ акцентите от света на шоубизнеса по всяко време, където и да си!

Инсталирай ТВ Пътеводител на своя Android>> - За да знаеш какво дават в телевизионния ефир по всяко време, където и да си!

Инсталирай Кино Пътеводител на своя Android>> - За да знаеш какво дават по кината в различните градове на България по всяко време, където и да си!

Инсталирай Party Animals на своя Android>> - За да знаеш какво се случва в нощните клубове в различните градове на България по всяко време, където и да си!

Сподели.