Христо Мутафчиев, Чочо Попйорданов и две изненади в новия сезон на "Под прикритие" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Вторият сезон на хитовия криминален сериал "Под прикритие" тръгва от 20 ноември по БНТ. Снимките на сагата започнаха преди месец, а от екипа обещават взривоопасен екшън и доста неочаквани обрати.

Добре познатите от първи сезон герои Джаро, Мартин, Попов, Иво, Косъма, Куката и компания се завръщат ударно в подземния свят на България. Освен тях обаче в екшъна ще се включат и доста нови персонажи, между които Христо Мутафчиев - в ролята на Миронов, загадъчният герой на Чочо Попйорданов, както и още две големи звезди, които ще станат ясни съвсем скоро.

Вторият сезон на сериала е отново в 12 епизода и ще се излъчва всяка неделя точно в 21.00 ч. след централната емисия на "По света и у нас".

Тази неделя, 13 ноември, ексклузивно за феновете и зрителите на сериала, БНТ ще излъчи пряко едночасово предаване с героите и целия екип на "Под прикритие". Студиото стартира на живо в 21.00 ч. с водещ Добрина Чешмеджиева.

По време на излъчването ще бъдат представени главните герои във втория сезон, продуцентите, както и новите актьорски попълнения. Зрителите ще имат възможност да се включат с въпроси към гостите в студиото чрез социалната мрежа Facebook. 


Сподели.