"Под прикритие" стъпи на американския филмов пазар

Pinterest LinkedIn +

Хитовият сериал на БНТ - "Под прикритие", бе официално представен на ежегодния американски пазар за телевизионна и филмова продукция AFM (American Film Market). Тази година за първи път в каталога на пазара се представя български сериал. Дистрибуторите от New Films International създадоха специален трейлър, с който ще предлагат БГ продукцията на американските телевизионни компании и продуценти.

Всяка есен в началото на ноември представителите на глобалната филмова индустрия от цял свят се срещат в меката на световното кино - Санта Моника, Калифорния. Това е най-значимото събитие за всички професионалисти в кино производството, финансирането и дистрибуцията на телевизионни и филмови продукции.

"Под прикритие" е безпрецедентно събитие за родното телевизионно филмопроизводство и невероятен пробив на Националната телевизия на световния кино пазар. Тази година в Лос Анжелис се представят повече от 400 нови заглавия на над 30 езика, а повече от 8 000 дистрибуторски компании подписват сделки за стотици милиони долари.


Сподели.