Екшън до дупка! "Под прикритие" започва на 20 ноември

Pinterest LinkedIn +

На 20 ноември ще стартират новите епизоди на хитовия крими сериал на БНТ - "Под прикритие". Вторият сезон ще предложи още повече екшън, напрегнати ситуации и развръзка около битието на главните герои, като сюжетната линия ще се съсредоточи повече и върху живота на останалите персонажи, освен тези на Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Владо Пенев и компания.

С различни ретроспективни моменти ще се запознаем с историята на Росен Гацев – Куката, Здравко Косъма и другите по-второстепенни герои в "Под прикритие".

Няма да липсват и нови такива – вече е ясно, че далеч по-сериозна роля ще има Христо Мутафчиев, чийто персонаж Александър Миронов възкръсна мистериозно в края на първи сезон, а почти сигурно е, че в сагата ще се появи и Чочо Попйорданов в образа на новия злодей.

В предстоящите серии на "Под прикритие" ще се насладим и на изключително ефектни екшън сцени, които сме гледали в далеч по-амбициозни чуждестранни продукции. Те се подготвят от същия екип, който работи и по втората част на The Expendables у нас.

И докато очакваме с нетърпение датата 20 ноември, ви предлагаме промо от втори сезон на "Под прикритие".


Сподели.