Howie B, Нова Генерация, Ревю и Поручика на Switched On

Pinterest LinkedIn +

Три зали, две банди и диджеи колкото за два футболни отбора направиха партито Switched On! UK BG remix session едно от най-добрите през последните години.

Събитието, организирано по инициатива на Британския съвет и DS Music, имаше за цел да представи ремикси (и един кавър) на известни български песни, направени от имена в музикалната индустрия като Howie B, Мира Аройо от Лейдитрон, DJ Krust и др.


Хитовият британски диджей Howie B представи двучасов сет. Снимка: Avtora.com

Съвсем естествено интерес представляваше т.нар. трета голяма зала в Парти център "4 км", която за пръв път отвори врати за посетители и в която бяха двата лайв концерта на групите Нова генерация и Ревю.

В същата зала беше и сета на Howie B, който още в началото представи своя ремикс на песента на Ахат "Черната овца" и с това предизвика възторжените реакции на публиката. Специално за този ремикс бяха дошли Звездомир Керимидчиев и Денис Ризов от Ахат.

Групите от своя страна направиха различни по вид премиери. Освен познатите на феновете песни Нова генерация изпяха и парчета на английски език, явяващи се част от предстоящ албум.


Нова генерация изпълниха песни на английски език от предстоящия нов албум на групата. Снимка: Avtora.com

Ревю от своя страна смениха три различни вокала по време на концерта си. Заедно с групата излезе вокалистката Андрония Попова–Рони (Bluba Lu, Nasecomix). С меланхоличния си глас тя придаде друго звучене на някои от най-известните песни на Ревю.


Група Ревю по време на концерта. Снимка: Avtora.com

Другите двама бяха Мария Дюлгерова и култовият "Поручика", взел участие в едно парче. На въпрос на Avtora.com как е истинското му име "Поручика" запази хладно мълчание.


Загадъчният "Поручик" не пожела да разкрие самоличността си. Снимка: Avtora.com

Elena, Chaves, Andrey (Cotton Records) Deekline & Wizard ft. Topcat & JFB., DJ Krust, Konspirator и др. забавляваха публиката цялата нощ със сетове от диско до хип-хоп и дръм и бас.


DJ Chaves (Cotton Records) Снимка: Avtora.com

Сподели.