Хорър-филми и технологични чудеса в Myst

Pinterest LinkedIn +

Този петък, 11.03.05, ТВ предаването Myst ще представи за пръв път в България новото технологични чудо – конзолата от ново поколение NINTENDO DS.

С двата си плазмени екрана, тя се очаква да преобърне представата на всички геймъри за пълноценно потапяне в света на безжичните комуникации и мултиплейър играта в реално време.

Още една революция в Мист този път и това е World Of Warcraft. Специални куест-мисии очакват всички останали без сън за поредната доза от тази масова он-лайн игра. С една дума – коя от гилдиите е най-добра ще разберем този петък в предаването.

Освежаващ масаж за нервите ще бъде азиатския психо- трилър AB-Normal Beauty. Историята на обсебена от момента на смъртта фотографка, която дори влияе на сексуалното и поведение. В този дух ще бъдат представени и аматьорски хорър филми, създадени от самите фенове на Мист.

В студиото ще гостуват и едни от най-големите фенове на плейстейшън тупалката Тekken 5, които ще разкажат за тръпката от култовата игра.

В предаването ще бъде представен и мейкинг на играта Star Wars: Republic Commando, както и пръв поглед върху изключително чакания готик адвентчър – Still Life.

И деликатеса, както винаги – Myst IV.


За MYST :
TV Game/Hi-tech/Showbiz Show
BBT TV – петък 23.00
HOST – Роро
Официален сайт : www.myst.bg
Сподели.