Непробиваемият 50 Cent в Myst

Pinterest LinkedIn +

Петъчният изстрел в гейм пространството този път идва директно от рап-величието 50 Cent и носи “желязното” име Bulletproof. Става дума за игра, която ще ни хвърли в бруталния гангстерски свят на Ню Йорк. Там “надупченият” рапър ще разчиства сметки с локалните банди.

Музиката в играта, разбира се, е на самия изпълнител – тонове микс от стария репертоар на бившия гангстер, както и специално записани за “гейм вендетата” тракове.

Невероятно покачване на адреналина ще бъде и изключителният материал за създаването на Gran Turismo 4 - безспорния лидер при автомобилните симулатори. Мейкинг-серията ще бъде удължена и от чаканите заглавия Act of War и Dragonshard.

Рубриката за Gamecube ще се спре на култовия герой Sonic.

За пръв път Мист ще има гости, занимаващи се с новаторска форма за политическо гласуване - в Интернет пространството. На шоуто ще гостуват и членове на World of Warcraft гилдиите, които ще ни пренесат в невероятно красивия свят на тази масова онлайн игра.

Не по-малко уникално ще е и виртуалното пътешествие в Myst IV, което както винаги ще бъде в късните часове на предаването.

За MYST :
TV Game/Hi-tech/Showbiz Show
BBT TV – петък 23.00
HOST – Роро
Официален сайт : www.myst.bg

Сподели.