Холивудски звезди газят монахиня на столичния "Витоша"

Pinterest LinkedIn +

Батални сцени се разиграха през нощта на столичния булевард "Витошка". Малкото останали в късните часове минувачи не скриха шока и изненадата си, след като пред очите им лъскав автомобил се впусна след пищяща монахиня и най-безцеремонно я прегази.

За щастие, целият инцидент се размина без жертви - оказа се, че случващото се е част от снимките на новата холивудска продукция The Getaway, за която ви разказахме още преди броени дни.

Зад реализацията на филма стои продуцентът Моше Даймънт (Moshe Diamant), който е създател на доста екшън хитове като "Черната далия" (The Black Dahlia), "Ченге във времето" (Timecop), "Трудна мишена" (Hard Target) и др. 

В главната роля е холивудската звезда Итън Хоук (Ethan Hawke), който се превъплъщава в ролята на бивш автомобилен състезател, подгонен от българската мафия. 

За съжаление, актьорът ще заснеме своите сцени в САЩ (у нас той е заместван от негов дубльор), а като компенсация, от екипа явно са решили да ползват доста българи за статисти в масовките в продукцията, изпълнени с ефектни каскади и взривове, като хонорарът за участие варира от 30 до 50 лева. 

Бюджетът на лентата е 16 млн. долара – сравнително скромен на фона на последните две ленти, заснети у нас – "Конан Варварина" (Conan The Barbarian) с 90 млн. и все още реализиращият се „Непобедимите 2” (The Expendables 2), за който се очаква да надхвърли и 100 млн. 

Сподели.