Холистичен подход към здравето: Ето как можем да противодействаме на проблеми, за които традиционната медицина често е безсилна

Pinterest LinkedIn +

Природосъобразният живот и балансираният режим на хранене, подкрепен от алтернативна терапия, могат да се окажат ключ към пълноценното здраве

Холистичната медицина разглежда човешкото тяло като една взаимосвързана система, която има способността да се възстановява, ако е подкрепена и стимулирана правилно, фокусирайки се върху основните енергийни центрове, без употребата на медикаменти. Билколечението и природосъобразният начин на хранене са силно препоръчителни, като те могат да постигнат отлични резултати и при хронични заболявания.

Подходът изисква откриване на първопричината, която се счита, че е проблем на триединството от тяло, дух и емоции. Холистичните методи си поставят именно този краен ефект: установяване и отстраняване на произхода на заболяването, опознавайки и третирайки симптомите му.

Биорезонансна терапия

Ето защо терапията с биорезонанс има завиден успех и се радва на широка популярност днес. Тя спомага на организма да се освободи от излишния стрес, подобрявайки алергични състояния, екземи, астма, мигрена, хормонален дисбаланс и влошен метаболизъм.

Неинвазивният начин за лечение стъпва върху вярванията на хомеопатите, че водата има памет, съответно и силата да пренася енергия. Тялото на хората се състои във висок процент от вода, което предполага, че съхранява данни, предавани по електронен път.

Съществено предимство е, че терапията е безболезнена, а и лесно се съчетава с други методи, независимо дали от класическата или от алтернативната медицина. Така може приемът на лекарства да бъде сведен до минимум и да се противодейства на умората, да се детоксикира тялото, да се подобри съня и настроението.

Звуково лечение

Лечението със звуци също има своето обяснение и чудесно се комбинира с биорезонансната терапия. Начинът на действие зависи от това какви честоти се използват, какви са вибрациите или ритъмът.

Счита се, че на клетъчно ниво то може да предизвиква генетични промени. Има сведения за излагането на определени звукови честоти, че то може да измени дейностите на мозъка и на тялото по начини, които насърчават по-ниски нива на стрес и по-голям отговор на имунната система, която способства самолечението ни.

Освен да лекува тялото, звуковото влияние има мощна роля да предоставя положително психологическо въздействие в човешкия ум. От музикалната терапия при деца аутисти до когнитивното настройване, свързвано с честотната терапия, звуците спомагат на тялото да се чувства във форма по разнообразни начини.

Честотите на Гаряев, известни като матриците на Гаряев, намират приложение дори с цел регенерация на ДНК. Матрицата е вид квантово звуково отражение с лечебен и подмладяващ ефект, като то може да бъде индивидуално или универсално.

Прочетете повече за тях и опознайте неограничените възможности на тялото си на Garyaev.com.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.