Хитовият сериал на БНТ „Вина“ продължава с втори сезон

Pinterest LinkedIn +

Завладяващият сериал на Българската национална телевизия „Вина“ продължава с втори сезон. Новината съобщи генералният директор Емил Кошлуков по време на специалната прожекция на финалния епизод в град Сандански.

Успехът е категоричен, това е една от най-добрите продукции в програмата ни. Така че имаме решение за втори сезон на сериала „Вина“ - заяви Кошлуков.

Стотици туристи и местни зрители гледаха финала на първия сезон под звездите в центъра на Сандански и дегустираха вино на производители от региона.

Благодаря на Българската национална телевизия за гласуваното доверие. След реакцията на зрителите и достигнатия успех с екипа ще се постараем да създадем още по-вълнуващ втори сезон!“, каза режисьорът Виктор Божинов.

С интригуващ сюжет и актуални проблеми, сериалът „Вина“ се нарежда сред водещите програми в ефира на БНТ 1. По данни на ГАРБ (GARB Audience Measurement Bulgaria), за периода на своето излъчване (5 януари 2023 г. до 23 март 2023 г.) сериалът е достигнал до два милиона и триста хиляди зрители. Интерес към поредицата са проявили високообразовани и икономически активни хора.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия. Всички епизоди от първия сезон могат да бъдат гледани в YouTube на адрес https://www.youtube.com/watch?v=dMMyEpmfSgM&list=PLGCzxbT2dltwBgWyDpjb2kQDMq4zgE6R-
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.