Хитовият Sci-fi сериал на Стивън Спилбърг - Falling Skies с още един сезон по TNT

Pinterest LinkedIn +

Сериалът на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) - Falling Skies бе официално продължен с още един сезон в мрежата на TNT. Sci-fi драматичната сага до момента е излъчила едва четири епизода от общо десетте от дебютната първа част, но въпреки това, от ръководството на медията обявиха, че ще покажат през лятото на 2012 година и десетте от планираната втора такава.

Иначе действието във Falling Skies се развива след нападeние на пришълци на Земята, които целят унищожението на човечеството. В центъра на сюжета са група оцелели хора, които организират гражданско съпротивление, водено от професор по история в Бостън.

Главната роля в сериала изпълнява звездата от хитовата медицинска сага "Спешно отделение" (ER) Ноа Уайли (Noah Wyle), партнират му имена като Дрю Рой (Drew Roy), Максим Найт (Maxim Knight), Уил Патън (Will Patton), Сара Картър (Sarah Carter) и др.

Tова не е единственият ТВ проект, над който работи Спилбърг в последно време. Той вече завършва работа над Terra Nova, чиято премиера ще се състои по FOX този септември.

Сериалът разказва за хора, които неочаквано се пренасят в праисторическото минало с помощта на портал на времето, попадайки в ерата на динозаврите. По непотвърдена информация, само един епизод от шоуто струва "скромната" сума от 4 милиона долара. 


Сподели.