24 Април 2019, 05:38

Стартираха снимките на новия БГ сериал "Етажна собственост" (Промо)

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни в София стартираха снимките на новия български сериал "Етажна собственост", чийто първи епизод ще бъде излъчен в края на септември в ефира на Нова телевизия. Ситкомът на "Идалго Продъкшънс" разкрива приключенията на жителите в един типичен панелен блок, представени през призмата на комичното и забавното.

Сериалът се реализира в истински блок в столичен квартал, което първоначално предизвикало спорове сред живущите в него, но по-късно и те започнали да се развличат със снимачния процес и променили отношението си.

В каста на сагата личат куп популярни имена от родната кино и театрална сцена като Антон Радичев, Стефан Денолюбов, Невена Бозукова, младият Явор Гигов и др. 

"Стартираме относително късно при положение, че зрителите ще могат да гледат пилотната серия още този месец. Умишлено направихме така, защото търсим актуалност. Ще се постараем тя да си проличи в сценария - под формата на реплики и коментари на самите герои. В отделните епизоди ще има колкото е възможно повече актуални събития, които са се случили в България буквално преди седмици", разкрива продуцентът на сериала, Краси Ванков.

Той внася и малко повече яснота около главните действащи персонажи в ситкома. Сред тях са Домоуправителят - мъж под чехъл, който страда от деспотичната си жена и безуспешно се опитва да наложи авторитета си в блока, бившият военен Джамбазов, изпълнен с носталгия по изминалите времена и с комични идеи за евакуация на блока при бедствия и аварии.

Дали създателите на "Етажна собственост" ще успеят да грабнат зрителите и да постигнат основната си цел - те да се идентифицират с персонажите и да се почувстват съвсем близко до тях, тепърва ще разберем, но при всички положения новината, че още една българска продукция се появява в родния ТВ ефир може само да ни радва. И докато сериалът се появи на екран, можете да добиете известна представа за него от официалното му промо.


Сподели.