Нова ТВ с нова визия, "Кино Нова" сменя Диема 2

Pinterest LinkedIn +

От сутрешните часове на 12 септември, зрителите могат да станат свидетели на новата визия на каналите в семейството на "Нова телевизия". Основният канал е с различно лого и опаковка, като обещава и съвсем различна и обновена програма с невиждани досега формати.

Безспорно обаче, по-голямата новина е краят на "Диема 2", която остава в историята. Каналът вече се нарича "Кино Нова", сякаш отговаряйки на предизвикателството, което наскоро хвърли bTV - със своя "bTV Cinema".

Иначе по "Нова телевизия", горепосочените невиждани формати стартират с музикалното реалити X Factor, което стартира още в неделя, ще продължи с другите предавания от този тип като "Фермер търси жена", "Изгубени в България" - в което двама чужденци ще се слеят с българския бит, с културата и автентичните ни обичаи, както и със следобедното "Ники Кънчев под наем".

В шоуто популярният ТВ водещ ще смени строгия костюм със спортно-елегантна форма, за да разрешава проблемите на хората, без значение от какво естество са те. Разбира се, в ефира на Нова ТВ ще видим отново и Иван и Андрей, макар и не в досегашното им предаване, а в "Разбий Иван и Андрей", където те ще трябва да се изправят срещу всеки зрител, осмелил се да ги предизвика във всяка една сфера.

Може би най-интригуващото ново шоу обаче е "Градски ченгета" - реалити за закона и истинските човешки съдби. В него аудиторията ще следи вълнуващи и динамични случаи, заснети в реална обстановка по време на нощните дежурства на патрулните полицаи в София.

Сподели.