Хитът на Стенли "Чужди тела" има клубен ремикс

Pinterest LinkedIn +

След успеха на "Чужди тела" на Стенли в медиите и в дигиталните платформи песента има вече и клубен ремикс, дело на популярните диджеи Fabrizio Parisi & The Editor.

Идеята за създаването му се ражда по време на представянето на едноименния нов албум на музиканта в началото на ноември.

"Свърза ни общ приятел, който ми каза, че Стенли би искал да направим ремикс на песента му "Чужди тела". Бях много развълнуван, защото винаги съм бил "обсебен" от начина на пеене и тембъра на Стенли, който е уникален. Още повече че двамата с The Editor вече бяхме слушали новата му песен и много я харесваме. За първи път работя със Стенли и в това сътрудничество има много личен момент за мен, за който не знае нито той, нито The Editor. Когато дойдох в България да уча в музикалното училище в Русе, започнах да свиря в първата си банда, която беше нещо като трибют на "Тангра", и свирехме всички песни от албума "Оловният войник". Вокалистът ни, огромен фен на "Тангра" и Стенли, с когото станахме близки приятели, за съжаление почина преди няколко години. За мен в тази колаборация помежду ни има част от моето минало и много специално отношение", споделя Фабрицио Паризи (Fabrizio Parisi).

Автор на музиката на песента "Чужди тела" е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата "Hayes & Y", отговорен също и за аранжимента на парчето заедно със Стенли и Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В "Чужди тела" участва и 17-годишната дъщеря на Стенли – Никол. 

Видеото към ремикса е режисирано от Васил Стефанов.

Междувременно Стенли подготвя специален концерт за всичките си почитатели на 26-ти декември (четвъртък) от 22:00 часа в "Sofia Live Club". Той се завръща на сцената на столичния клуб, за да представи новите песни от албума "Чужди тела". Сет листът включва и някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм" и други, част от които са в нови, изненадващи аранжименти. На сцената до Стенли ще застанат още музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани).

За предстоящото събитие в "Sofia Live Club" Стенли е поканил и специални гост-музиканти – нашумялата млада рок банда "Innerglow" и Благослав Анастасов.

Билетите за концерта на 26.12. са вече налични за предварителна продажба в мрежата на Eventim, OMV, касите на НДК, "Orange Center", както и на място в клуба в деня на концерта.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.