"Хипнотик" откриват сезона с визия, вдъхновена от тангото

Pinterest LinkedIn +

Струнната формация "Хипнотик" избира да посрещне есента, вдъхновена от Пиацола и неговото "Libertango". Сексапилните брюнетки определено карат кръвта да закипи, не само заради емблематичния ритъм на тангото, но и заради спираща дъха фотосесия. Кадрите са дело на изключителната Диляна Флорентин, пред чийто обектив са заставали Ивет Лалова, Веско Ешкенази, Яна Маринова, Теодора Духовникова, Елена Петрова и още други любими български звезди.

"Позволихме на Диляна да надникне и в нашия по-личен свят. Снимахме визия без "тонове грим", без изкуствени мигли, няма нищо излишно…", споделят дамите от "Хипнотик".

Именно заради публиката Мария, Марина и Бистра решават да споделят непубликувани кадри от заснемането на фотосесията. Бекстейдж снимките заемат своето ексклузивно място в обновения сайт на триото, а виртуалното пространство на "Хипнотик" събира и техни аудио и видео материали.

Специален подарък за феновете е и клипът към "Libertango" на Пиацола. Заради огромния интерес към версията на "Хипнотик" момичетата решиха да "опаковат" нотите във визия. Видеото е заснето по време на лайф изпълнение от бляскаво събитие, като за стайлинга си дамите се доверяват на Елена Златева.

Зад модерния "превод" на "Libertango" стои един от най-актуалните млади композитори – Светлин Къслев – и оркестрацията на Мария Новева. Докоснато от тях, тангото звучи по-страстно от всякога и за пореден път доказва, че "Хипнотик" успяват да разчупят музикалните стереотипи.

Сподели.