Хижа в гората (The Cabin in the Woods)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 105 мин. Режисьор: Дрю Годард. Сценаристи: Дрю Годард и Джос Уедън. С участието на: Браян Уайт, Ричард Дженкинс, Брадли Уитфорд, Джеси Уилямс, Кристен Конъли, Ейми Акер, Крис Хемсуарт и др. Трилър, ужаси.

За филма:

"Хижа в гората" е режисьорски дебют на Дрю Годард, познат на феновете като сценарист и продуцент на хитови сериали като "Изгубени" и "Наричана още". Съсценарист и продуцент на "Хижа в гората" е Джос Уедън. Лентата е поредния проект, по който двамата с Годард работят заедно, след сериалите "Бъфи, убийцата на вампири" и "Ейнджъл". Освен с работата му в телевизията, вероятно свързвате Годард и със зловещата научна фантастика Cloverfield, на която е сценарист.

Актьорският състав на "Хижа в гората" включва добре познати имена като Ричард Дженкинс ("Изгори след прочитане", "Яж, моли се и обичай", "Два метра под земята"), Браян Уайт ("Уличен бой", "Мъже на средна възраст") и Брадли Уитфорд ("Западното крило"). Освен тях ще видите и  Фран Кранц и Ейми Акър, които феновете на Sci-Fi жанра познават от сериала Dollhouse и Джеси Уилямс, когото със сигурност познавате като доктор Ейвъри от "Анатомията на Грей.

Историята:

Петима приятели отиват в отдалечена хижа. Заедно те ще трябва да открият истината за мястото, на което са попаднали и ужасът, който се крие там.

 

 

Сподели.