Hearthstone на Blizzard излезе в цял свят за iPad

Pinterest LinkedIn +

iPad версията на походовата 1v1 бойна CCG игра на Blizzard от света на Warcraft - Hearthstone: Heroes of Warcraft - вече е налична за сваляне в цял свят.

Досега тя бе достъпна единствено за потребителите на таблета на Apple в Канада, Австралия и Нова Зеландия, където стартира без сътресения. iPhone, Android и Windows версиите на Hearthstone са в процес на разработка, но от Blizzard все така не дават информация относно плановете си за пускането им в продажба.

iPad версията на играта, която получи изключително високи оценки от критиката и се превърна в сензация сред феновете, е безплатна за даунлоуд и включва стартов пакет с карти, а прогресът и тестетата с карти на играчите са съвместими с всички останали платформи.

Междувременно в Blizzard работят усилено по сингълплеър кампанията Curse of Naxxramas, която ще добави още 30 нови карти и ще бъде издадена в пет части. Първата от тях - The Arachnid Quarter – ще бъде напълно безплатна, а останалите четири ще могат да бъдат придобити чрез in-game поръчка или срещу валутата на играта, или чрез реални пари. Hearthstone излезе за Windows и OS X на 1 март 2014 година.


Сподели.