HBO обяви януарски премиерни дати за True Detective и Girls S03

Pinterest LinkedIn +

Есенният телевизионен сезон е в разгара си и дойде време HBO да обяви плановете си и за сериалите, които ще се излъчват в началото на 2014 г.

Криминалната поредица True Detective, която обединява талантите на Матю Макконъхи (Matthew McConaughey) и Уди Харелсън (Woody Harrelson), ще дебютира на 12 януари. 

Историята се фокусира върху двама детективи и общата им цел - да разкрият убийство, което се разследва от цели 17 години.

Също на 12 януари ще започне и трети сезон на хитовия сериал Girls (Момичета). В актьорския състав отново се завръщат Лина Дънам (Lena Dunham), която е и сценаристка на шоуто, Алисън Уилямс (Allison Williams), Адам Драйвър (Adam Driver) и др.

Седмица по-късно - на 19 януари 2014 г. - HBO планира да сложи началото на новия комедиен сериал Looking с участието на Джонатан Гроф (Jonathan Groff), познат от музикалната поредица Glee (Клуб Веселие).

30-минутните серии ще проследяват живота на три хомосексуални момчета, които откриват хубавата страна на гей общността в Сан Франциско.

Сподели.