Хавиер Бардем vs. Даниъл Крейг в новия Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

След като стана ясно, че ще изпълни главната роля в екранизацията на "Тъмната кула" (The Dark Tower) на Стивън Кинг (Stephen King), Хавиер Бардем е на път отново да ни изненада. Според последните информации, испанският секссимвол преговаря за една от главните роли в предстоящия 23-ти филм от поредицата за агент 007 Джеймс Бонд (James Bond).

И тъй като персонажът на самия Джеймс Бонд е запазен за британеца Даниъл Крейг (Daniel Craig), то се очаква Бардем да се превъплъти в един от злодеите, срещу които ще се сражава най-прочутият британски агент в киното.

По този начин Хавиер Бардем се завръща към най-успешното си амплоа – това на смразяващ убиец, което му донесе и заветния Оскар за ролята в "Няма място за старите кучета" (No Country for Old Men).

Режисьор на новия филм за Джеймс Бонд ще е Сам Мендес, а продуценти са добре познатите Майкъл Уилсън (Michael G.Wilson) и Барбара Броколи (Barbara Broccoli). Посочената засега премиерна дата на лентата е 9 ноември 2012 година, стига отново финансови проблеми да не разтърсят екипа на сагата.

Сподели.