Харли Куин с подменени гласни струни в Batman: Arkham City

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса Арлийн Соркин (Arleen Sorkin), в чиято филмография преобладават продукциите, базирани на комиксите за Batman, ще отстъпи своя любим персонаж - женския еквивалент на Жокера - Харли Куин, на своята не по-малко опитна колежка Тара Стронг (Tara Strong), която ще озвучи следващата й роля - тази в горещо очакваната игра Batman: Arkham City.

Арлийн Соркин е считана за интегрална част от изграждането на образа на Куин и озвучи героинята на DC Comics в издадената по-рано тази година DC Universe Online, както и в Batman: Arkham Asylum от 2009 г., като междувременно се снима в 12 епизода от сапунения сериал Days of Our Lives.

Актьорската кариера на Тара Стронг стартира през 1987 г. с роли в анимационни и игрални ТВ сериали, в това число Beetlejuice, X-Men и Captain N and the New Super Mario World. Сред ролите й във видео игри са X-23 в Marvel vs. Capcom 3, Rikku в Kingdom Hearts 2 и Sheegor в Psychonauts. Нейно дело е и дублажът на The Huntress в анимационната поредица the Batman: The Brave and the Bold.

Сподели.