Харли Куин и Марго Роби ще вилнеят в соло филм от Warner Bros.

Pinterest LinkedIn +

Вълненията около премиерата на Suicide Squad се засилват с всеки изминал ден и трейлърите, излезли до момента, ни загатват, че култовата героиня Харли Куин ще е централен персонаж в сюжета.

Във всеки един кадър виждаме Марго Роби да се превъплъщава изцяло в образа на умопобърканата дясна ръка на Жокера. И може би това е една от причините феновете да искат да видят още от този персонаж. 

Оказва се, че Warner Bros. подготвя самостоятелен проект за Роби като spin-off на Suicide Squad, в който компания на лудата героиня ще правят и останалите престъпнички от необятната вселена на DC Comics.

Като че ли беше време на големия екран да видим повече женска сила, тъй като има прекалено малко филми за супергероини, като не броим отчаяния опит за екранизация на Catwoman (Жената котка). 

Студиото не е потвърдило още нищо със сигурност, но сред обсъжданите имена в проекта са Batgirl, Poison Ivy и Birds of Prey. Самата Марго Роби споделя, че е изключително запалена по идеята и смята, че акцентирането върху женски персонаж е задължителен ход, който трябва да се предприеме. 

Бъдещето на филма вероятно ще бъде решено след премиерата на Suicide Squad, тъй като представянето му в боксофиса ще бъде ключово за развитието на продукциите на DC.

Сподели.