"Хари Потър и Даровете на Смъртта II" с нов трейлър и промо постери на персонажите

Pinterest LinkedIn +

Месец преди официалната поява на втората и заключителна част от финала на Хари Потър - "Даровете на смъртта II" (Harry Potter and the Deathly Hallows II), Warner Bros. разпространи официален и доста величествен featurette на филма. В него са представени главните действащи лица още от изявата им в първата част на култовата фентъзи поредица преди 10 години - самият Хари, Хърмаяни и Рон.

Едновременно с това се появиха и първите промо постери на персонажите от заключителния епизод на сагата.

С него най-сетне ще имаме възможност да видим дългоочакваната битка между доброто и злото, в лицето на Хари и Лорд Волдемор, умело изиграни от Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe) и Ралф Файнс (Ralph Fiennes), а както и досега ще им партнират Ема Уотсън (Emma Watson), Рупърт Гринт (Rupert Grint), Хелена Бонъм Картър и цял куп звезди от световната филмова школа.

Режисурата на лентата е дело на Дейвид Йейтс (David Yates), който обещава неповторимо по рода си зрелищно приключение, още повече, че филмът пристига и в задължителния за подобен род заглавия триизмерен формат. Ние пък сме доволни от факта, че българската премиера на "Даровете на смъртта II" се очаква успоредно със световната - на 15 юли.


Сподели.