Halo: Nightfall (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Sci-fi Разработва: Scott Free Productions & 343 Industries Режисура: David W. Zucker & Sergio Mimica-Gezzan Издава: Xbox Entertainment Studios Платформи: Xbox One и Windows 8.1 Година на издаване: 2014 (включен в Halo The Master Chief Collection) Halo: Nightfall – продуцираната от Ридли Скот игрална поредица, базирана на култовата sci-fi сага на Bungie – ще дебютира на 10 ноември в Xbox Live, Xbox.com и Twitch и е част от HaloFest – онлайн инициатива, свързана с рилийза на Halo: The Master Chief Collection, предстоящата бета на Halo 5: Guardian и с вселената на Halo изобщо. Агент Джеймисън Локи (в ролята Майк Колтър) е централна фигура в Halo: Nightfall, от която последователите на франчайза ще научат повече за миналото му. Той е едно от лицата на коричния дизайн на Halo Guardians, изпълнявайки първостепенна роля в гейм поредицата.

Жанр: Sci-fi Разработва: Scott Free Productions & 343 Industries Режисура: David W. Zucker & Sergio Mimica-Gezzan Издава: Xbox Entertainment Studios Платформи: Xbox One и  Windows 8.1 Година на издаване: 2014 (включен в Halo The Master Chief Collection)

Halo: Nightfall – продуцираната от Ридли Скот игрална поредица, базирана на култовата sci-fi сага на Bungie – ще дебютира на 10 ноември в Xbox Live, Xbox.com и Twitch и е част от HaloFest – онлайн инициатива, свързана с рилийза на Halo: The Master Chief Collection, предстоящата бета на Halo 5: Guardian и с вселената на Halo изобщо.

Агент Джеймисън Локи (в ролята Майк Колтър) е централна фигура в Halo: Nightfall, от която последователите на франчайза ще научат повече за миналото му. Той е едно от лицата на коричния дизайн на Halo Guardians, изпълнявайки първостепенна роля в гейм поредицата.


Сподели.