Haiducii ще участва в първото есенно издание на “Шоуто на Слави”

Pinterest LinkedIn +

Изпълнителката на най-големия хит на лято 2004 - “Dragostea Din Tei”, пристига в България на 3 октомври - ден преди участието си в първото издание на “Шоуто на Слави” от новия сезон на предаването.


До часа, в който ще седне на новото диванче в напълно промененото студио на Слави Трифонов, 27-годишната Паула Митраке, позната повече като Хайдучи, ще се срещне с журналисти от водещи медии и ще разгледа забележителностите на столицата.

Първата румънка, покорила световните класации, ще прекара два дена в България, заради засиления интерес към нея. Паула разкри, че носи със себе си най-атрактивните си тоалети и с готовност се съгласи да й бъде направена специална фотосесия.

Заедно с нея идва и мениджърът й Джулио Фазано. Двамата са изключително щастливи, че най-накрая ще посетят и България, където лятото премина под завладяващия румънски рефрен.

Благодарение на мега хита си “Dragostea Din Tei” – което е и водещото парче от компилацията "Hot Summer Hits 2004", издадена от Вирджиния Рекърдс, сексапилната блондинка не само прекоси цяла Европа, но стигна дори до Канада, като навсякъде спечели любовта на медиите с изискания си външен вид и чар.

Инфо: Virginia Records

Официален сaйт на Haiduchii:
http://www.haiducii.net
Сподели.