Рекорден брой студия ще участват на Петия Национален Tattoo Fest

Pinterest LinkedIn +

Рекорден брой професионални студия за татуировки са заявили желание за участие до момента – 26! Капацитетът на залата е изчерпан и за съжаление повече заявки от студия не се приемат. Ще има и щандове за tattoo списания, бижутерия за пиърсинг и музика.Цената на билетите за Петия Национален Tattoo Fest в София е 4.00 лв. и ще се продават на касата на зала “Христо Ботев” в деня на събитието - 26.IX.2004 /неделя/, от 13.00 часа. Началният час на самият Фест е 14.00 часа.

Луксозните пълноцветни афиши за феста, вече могат да бъдат видяни по софийските улици. Снимката за плаката е дело на един от водещите фотографи в България – Дилян Марков. Професионалното оформление пък е заслуга на графичния дизайнер Стефан Гьонев.

Организаторите от Inky Dragon tattoo studio и 043 имат удоволствието да обявят, че водещ ще бъде Васко Катинчаров, познат на всички от предаването за тежка музика “Фрактура”, от седмичното шоу “Радиоактивност” и от изявите му с групата Suffer H.

Към обявената до момента програма се прибавя и огнено шоу, както и томбола с входните билети.

Имената на членовете на журито в конкурса за най-добра татуировка за сега се пазят в тайна. За да гарантират обективността на оценката, организаторите са поканили за съдии и двама татуисти от чужбина – от Германия и от Сърбия.

http://www.tattoobg.org

Сподели.