Guitar Hero: Metallica с официална безплатна промоция в България

Pinterest LinkedIn +

На 29 май 2009 г. българските рок фенове ще могат да изпитат от първо лице напрежението около легендарните музиканти Metallica и още 20 групи, чиито записи са включени в саундтрака на новата игра от франчайза Guitar Hero – Guitar Hero: Metallica.

Четири дни по-късно, на 2 юни 2009 г. в столичния клуб Backstage ще се състои официалната промоция на играта, по време на която присъстващите ще имат възможността да влязат в ролята на Ларс Улрих, Джеймс Хетфийлд, Кърк Хамет и Робърт Трухийо и да посвирят на инструментите от Guitar Hero: Metallica. Входът за събитието е безплатен.Ще бъде проведено и "надсвирване", наречено „"Guitar Battle", на което играчите ще могат да проверят уменията си да свирят на специалната Guitar Hero китара.

Guitar Hero: Metallica включва 45 парчета на Metallica и други легендарни артисти, подбрани лично от бандата като Alice In Chains, Slayer, Machine Head, Foo Fighters и Queen.

Играта е разработена във версия за PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 и Nintendo Wii. Официален вносител на Guitar Hero: Metallica за България е Пулсар.

Сподели.